Berita@Bendahari

MAJLIS PENGHARGAAN STAF JABATAN BENDAHARI 2015

05/08/2016

Georgetown, 05 Ogos 2016 - Majlis Penghargaan Staf telah dianjurkan oleh Jabatan Bendahari bertempat di Balai Pesiban, Pusat Pengajian Seni, Universiti Sains Malaysia.

 

Majlis pada kali ini diselitkan dengan beberapa acara iaitu;-
i.    Majlis Anugerah Perkhidamatan Cemerlang Peringkat Jabatan Bendahari
ii.   Majlis Penyampaian Sijil Bersih Ketua Audit Negara
iii.  Majlis Persaraan Staf
iv.  Majlis Pertukaran Staf

 

Anugerah dan penyampaian ...MAJLIS PENGANUGERAHAN SIJIL BERSIH KETUA AUDIT NEGARA

15/06/2016 - 16/06/2016

14 Jun 2016, Georgetown - Universiti Sains Malaysia telah menerima Sijil Bersih Ketua Audit Negara Bagi Penyata Kewangan Universiti Sains Malaysia Bagi Tahun Berakhir 31 Disember 2015.

 

Sijil tersebut telah ditandatangani dan diserahkan oleh Y.Bhg. Lt. Kol. (K) Datuk Haji Anwari bin Suri, Timbalan Ketua Audit Negara (Persekutuan) Malaysia, pada 14 Jun 2016 selepas berlangsungnya Mesyuarat 'Exit Conference' Penyata Kewangan Bagi Tahun Berakhir 31 Disember 2015 Universiti Sains Malaysia yang telah diadakan di Bilik Persidangan ...

PENGUMPULAN MAKLUMAT AKTIVITI PENJANAAN PENDAPATAN DI PERINGKAT PUSAT TANGGUNGJAWAB (PTJ) USM

21/04/2016

Adalah dimaklumkan bahawa Jabatan Bendahari sedang dalam proses Pengumpulan Maklumat Aktiviti Penjanaan Pendapatan di peringkat Pusat Tanggungjawab (PTJ) Universiti Sains Malaysia.


Sehubungan dengan itu bagi memenuhi tanggungjawab di atas, kerjasama YBhg Dato’/Datin/Tuan/Puan dipohon untuk menyenaraikan maklumat berikut agar Kadar Fi aktiviti penjanaan pendapatan yang dijalankan oleh PTJ dapat disediakan mengikut dasar FI USM untuk diluluskan oleh pihak berkuasa Universiti dan digunapakai:


a) Aktiviti penjanaan ...

PENYATAAN SARAAN DARIPADA PENGGAJIAN SECARA ATAS TALIAN (IEC)

04/04/2016

Adalah dimaklumkan bahawa semua staf boleh memapar,mencetak dan memuat turun Penyata Saraan Daripada Penggajian bagi tahun berakhir 31 Disember 2015 secara atas talian. Penyata telah tersedia diportal eFAS (myAccount) yang boleh diakses melalui Campus Online. Turut tersedia adalah manual pengguna iEC yang boleh diakses melalui Forum Warga.

...

PENYATA SARAAN DARIPADA PENGGAJIAN 2015 (EC 2015)

18/03/2016

Adalah dimaklumkan bahawa semua staf boleh memapar, mencetak dan memuat turun Penyata Saraan Daripada Penggajian bagi tahun berakhir 31 Disember 2015 secara atas talian melalui myAccount mulai minggu ke empat bulan Mac 2016. Kerjasama pihak YBhg.Dato’/ Datin/ Tuan / Puan untuk menghebahkan perkara ini di Pusat Tanggungjawab (PTJ) dan Kampus masing-masing sangat dihargai.

 

Sekian, terima kasih.

...